Werken bij E-sites group

We hebben jou graag bij ons team als je net zo enthousiast bent over internet als wij! Wij zoeken professionele, gezellige collega's die niet bang zijn om verantwoordelijkheid te nemen. Bedenk jij graag creatieve oplossingen, werk je zelfstandig en vind je lachen ook belangrijk? Kom kennismaken!

Kom werken bij E-sites group
Van 80 specialisten leer je veel!

Met meer dan 80 webspecialisten in één pand werken we aan uiteenlopende internet en online marketing projecten. Genoeg te leren dus!

Ontmoet het team
Legendarische gezelligheid

Naast gedrevenheid zal je ook de openheid en gezelligheid binnen onze organisatie meteen opvallen. De gezamenlijke lunches en de vrijdagmiddagborrels, zorgen echt voor een beetje ontspanning. En eigenlijk alle teamuitjes en weekendtrips krijgen de stempel legendarisch. Plezier hebben in het werk, zowel inhoudelijk als met elkaar, vinden we belangrijk.

Vacatures

E-cademy

groeien binnen de E-sites Group

Wij willen onze werknemers, maar ook studenten en afstudeerders graag helpen verder te ontwikkelen. Groeien, beter worden. Ook willen we graag met elkaar kennis delen. Dat doen we met bootcamps en ontbijtsessies.

E-cademy staat voor ontwikkeling en kennisdeling binnen een van de bedrijven binnen de E-sites Group.

meer over de E-cademy

Daarom werken bij E-sites Group!

Tevreden medewerkers, tevreden klanten. Daar geloven wij in. Met een professioneel en gepassioneerd team en veel variatie in projecten en klanten, zorgen we dat jij door blijft groeien in je ontwikkeling. We geven je graag veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, zodat we goed zien waar je krachten liggen. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar ook voor gezelligheid! Want ook dat vinden we belangrijk. En dat merk je.

Onze kernwaarden samen, continu, overtreffend vormen de basis van ons handelen. Zowel naar buiten toe, maar zeker ook intern.

Open sollicitatie

Misschien zie je niet direct een vacature openstaan die aansluit bij jouw capaciteiten, maar vind jij jezelf wel goed passen bij de E-sites Group. Omdat je net zo enthousiast bent over internet als wij bijvoorbeeld. Of omdat je denkt waarde toe te kunnen voegen aan ons team. Uiteraard maken we dan graag kennis met je! Gebruik hiervoor het contactformulier, en overtuig ons bij ‘motivatie’ waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een oriënterend gesprek.

Solliciteren


wij bieden

 • + Een prima salaris

  Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, maar vooral van je ervaring.

 • + Doorgroeimogelijkheden

  We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als je ontwikkeling binnen het vakgebied. Je krijgt dan ook veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, zodat we goed zien waar jouw krachten liggen. Je ervaart dus veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief. En mogelijkheden om te groeien in jouw ontwikkeling. We kijken hierbij samen naar passende doorgroeistappen.

 • + Dagelijks verse lunch

  In ons e-café staat dagelijks een verse lunch klaar, die we gezamenlijk opeten. Echt even een momentje ontspanning.

 • + Legendarisch uitjes

  Gezelligheid vinden we erg belangrijk. En dat merk je. Aan de legendarische uitjes bijvoorbeeld. Van kroegentochten tot aan sportwedstrijden, stedentrips en wintersportweekenden, onze uitjes zijn altijd gezellig. En blijven je lang bij, dat is zeker!

 • + Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  Bij de E-sites Group ben je verzekerd van uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 26 vakantiedagen, kun je deelnemen aan een goede pensioenregeling en ontvang je een auto, laptop, en/of telefoon als je die nodig hebt voor het uitoefenen van je functie. Als je geen auto van de zaak hebt, ontvang je een reiskostenvergoeding. En ook gemaakte onkosten, krijg je uiteraard vergoed. Parttime werken of ouderschapsverlof opnemen, is bij ons eveneens mogelijk.

 • + Een professionele werkomgeving

  Met meer dan 80 internetspecialisten werken we in teams aan uiteenlopende internet en online marketing projecten, voor grote en kleine klanten in verschillende branches. Dat betekent voor jou een leerzame werkomgeving met veel uitdaging en diversiteit. We werken volgens de werkmethodiek Scrum.

 • + Gezellige vrijdagmiddagborrels

  In ons e-cafe mét eigen biertap, beginnen we elk weekend weer goed! We stoppen wat eerder met werken om gezellig samen te borrelen. Eens in de zoveel tijd gebruiken we de borrel ook om elkaar te updaten over de nieuwste ontwikkelingen.

 • + Kennis

  We verzorgen regelmatig interne kennissessies. Maar ook met deelname aan externe cursussen, congressen en events krijg je bij ons alle mogelijkheden om je eigen kennis te verbreden en te verdiepen. We moedigen dit aan. Net als het behalen van certificeringen.

enkelen van onze opdrachtgevers

 • De Bijenkorf
 • Spar
 • Princess
 • Sport1
 • Sport1
 • Runnersworld